To pierwsze w Polsce unikatowe szkolenia łączące pracę w grupach na poszczególnym stadium przypadku. Proponujemy szkolenie całodniowe w modelu szkolenie kompetencyjne (4h) + warsztaty kulinarne (4h), tak by w praktyce wykorzystać wcześniej zdobytą wiedzę teoretyczną na szkoleniu.
Szkolenia dostosowane do indywidualnych potrzeb danej placówki gastronomicznej czy szefów kuchni. Szkolimy całe zespoły pracowników od zarządzania po pracę na kuchni, konsultację i zmiany w menu oraz wdrożenie indywidualnych programów poprawiających optymalizację food costu i logistyki pracy i zamówień. Uwaga: istnieje możliwość dofinansowania takiego szkolenia przez UE - zapytaj nas o szczegóły.
Zorganizujemy od podstaw event, szkolenie, czy warsztaty w miejscu wskazanym przez klienta. Posiadamy zespół profesjonalistów, którzy zadbają o każdy szczegół danego wydarzenia. Posiadamy bogate zaplecze sprzętowe pozwalające zbudować stacje kulinarne w każdym miejscu.
The Kitchen studio kulinarne to kompleksowo wyposażona kuchnia wraz z jadalnią mogące pomieścić nawet do 50 osób. Na przestrzeni otwartego open space o powierzchni 150 m2 organizujemy liczne szkolenia, warsztaty kulinarne, szkolenia cukiernicze....
Studio prowadzone jest przez doświadczony zespół szefów kuchni, specjalistów od marketingu oraz szkoleniowców, którzy zadbają o to by przygotować szkolenie czy warsztaty kulinarne na miarę Twoich potrzeb.
Posiadamy największe profesjonalne wyposażone studio w Wielkopolsce!
Szkolenia kompetencyjne dla firm to połączenie szkoleń wraz z warsztatami kulinarnymi Pozwalają na wprowadzenie efektów na stałe w firmie, ponieważ oferują zarówno perspektywę realiów pracy uczestników jak i spojrzenie z zewnątrz podczas studium przypadku (wspólne gotowanie)
Szkolenia dostosowane do indywidualnych potrzeb danej placówki gastronomicznej. Bazują na dokładnej analizie potrzeb, wizji lokalnej w restauracji, konsultacji dotyczącej zmian w menu oraz przedstawiają realny plan zmian by poprawić wydajność zespołu czy zwiększenie zysku restauracji. Uwaga: istnieje możliwość dofinansowania takiego szkolenia przez UE.
Kompleksowa organizacja warsztatów kulinarnych, pikników firmowych i imprez kulinarnych w terenie. Posiadamy mobilne wyposażenie potrzebne do gotowania mogące obsłużyć warsztaty kulinarne na wyjeździe nawet do 100 osób. Nasi szefowie kuchni doskonale animują każde spotkanie tak by wspólne gotowanie było pyszną i świetną zabawą!
Nasze studio kulinarne to miejsce w którym spotykają się pasjonaci dobrego jedzenia i łączą przyjemne z pożytecznym ucząc się pod okiem najlepszych szefów kuchni nowych technik, smaków i tekstur. Kursy gotowania w naszym studio to nauka, ale też dobra zabawa. Zapraszamy do naszego świata, w którym nasz zespół zadba o to, abyś na koniec każdych warsztatów kulinarnych wyszedł bogatszy o wiedzę i nowe ciekawe doświadczenia.
Wojtek Świątek
Współzałożyciel The Kitchen
Chef kuchni z długoletnim doświadczeniem w prestiżowych restauracjach tj. hotel Sheraton w Poznaniu czy restauracja Piano Bar. Gotował z szefami kuchni z różnych zakątków świata.
Michał Doroszkiewicz
Laureat tytułu Mistrz Świata i Polski Młodych Cukierników
Trener profesjonalistów, młodych cukierników oraz uczniów szkół cukierniczych na konkursy krajowe i międzynarodowe. Juror w krajowych i międzynarodowych konkursach cukierniczy.
Krystian Szopka
Szef kuchni, współzałożyciel The Kitchen - studio kulinarne
W Sheratonie tworzył menu i zarządzał dwoma hotelowymi restauracjami. Był trenerem Ogólnopolskiej Reprezentacji Kucharzy Wojskowych na Międzynarodowej Olimpiadzie w Luksemburgu.
Ola Kołodziejczak
Dietetyk
Prowadzi własną Poradnię Dietetyczną „Za słodko Za słono”, dla swoich pacjentów przygotowuje przepyszne jadłospisy dostosowane pod różne jednostki chorobowe oraz redukcyjne.