Promocje
VOUCHER 230/ważność 6 mc
VOUCHER 230/ważność 6 mc
230,00 zł 200,00 zł

WOJTEK ŚWIĄTEK - sous chef restauracji Piano Bar, wcześniej przez 8 lat również jako sous chef prowadził kuchnię poznańskiego hotelu Sheraton.  Mistrz kuchni azjatyckiej i wirtuoz dań z owocami morza. Zaangażowany w projekt The Kitchen- studio kulinarne całym sercem:)

 

KRYSTIAN SZOPKA - executive chef w restauracji Piano Bar. Poprzednio przez 8 lat szef kuchni poznańskiego Sheratona. Jako juror brał udział w licznych konkursach kulinarnych, m.in. w konkursie Wielkopolski Kucharz roku, czy Młody Kreator Sztuki Kulinarnej. Był też trenerem Ogólnopolskiej Reprezentacji Kucharzy Wojskowych na Międzynarodowej Olimpiadzie w Luksemburgu. W Sheratonie tworzył menu i zarządzał dwoma hotelowymi restauracjami: serwującą dania będące połączeniem europejskich i orientalnych smaków. Razem z Wojtkiem Świątkiem tworzy projekt The Kitchen- studio kulinarne. 

 

TOMASZ GRABSKI-  Główny Szef Kuchni Unilever Food Solutions na Europę Centralno-Wschodnią.  Absolwent Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Kucharz z pasją i zamiłowaniem, który wierzy, że „poprzez gotowanie można sprawiać ludziom przyjemność oraz uzyskać satysfakcję z tego, co się robi”. Swoją wielką, życiową podróż kulinarną rozpoczął mając niespełna 21 lata, wyjazdem do Francji, gdzie poznawał tajniki rustykalnej kuchni francuskiej. Przez kolejne lata zdobywał doświadczenia w wielu restauracjach i regionach Francji. Swoją wiedzę rozwijał także dzięki stażom i szkoleniom, między innymi w Tajlandii, Grecji i Hiszpanii. Brał udział w konkursach kulinarnych w Polsce i za granicą między innymi na Kubie czy São Paulo. Z szacunkiem traktuje tradycje kulinarne i z pokorą zdobywa nową wiedzę.

 

PAWEŁ MIESZAŁA- Cukiernik z zamiłowania i wyboru. Pasjonat dobrego smaku. Zdobywca tytułu Mistrza Świata Cukierników. Podczas wieloletniej przygody z cukiernictwem szkolił się u największych tuzów tego wspaniałego zawodu m.in. Marcella Bonniaud (Lyon) Pierre Marcollini (Bruksela). Odbywał staże we Francji, Belgii oraz Hiszpanii w najlepszych szkołach cukierniczych takich jak ENSP Ecole Nationale Superieure de Patisserie w Yssingeaux i Espai Sucre Barcelona. Od 1998 wykładowca ośrodka szkoleniowego dla cukierników ,,Professional " natomiast w 2004 roku stał się założycielem i wykładowcą prestiżowej ,,Akademii Zeelandia" Wciągu ponad dwudziestoletniej pracy przeszkolił kilka tysięcy adeptów sztuki cukierniczej .Za swój wkład w rozwój cukiernictwa i szkolnictwa otrzymał medal Komisji Edukacji Narodowej oraz srebrną odznakę za zasługi dla rzemiosła polskiego Nieustanny kreator nowych trendów w branży cukierniczej. Od 2015 roku właściciel Cukierni Pawlova w Luboniu k/Poznania.

 

PAWEŁ SALAMON- pochodzi z Gorzowa Wlkp. Na swoim koncie posiada kilka inspirujących podróży m.in. do Paryża czy San Sebastian, gdzie pobierał nauki i doskonalił techniki kulinarne. Obecnie Szef Kuchni w Hotel & Restaurant Smolarnia gdzie pisze nowy rozdział swojej kariery. Łączy dotychczasowe doświadczenia, które zdobywał w Polsce, Hiszpanii jak i we Francji. Uzyskał Prestiżowe wyróżnienie w międzynarodowym kulinarnym żółtym przewodniku Gault & Millau 2016 i 2017 roku Uczestnik wydarzenia Goût de France 2016, 2017 oraz nominowany do statuetki Hermes. W roku 2016 wystartował w konkursie Wielkopolski Kucharz Roku, gdzie zajął pierwsze miejsce. Dzięki temu został nominowany do udziału w konkursie Kulinarny Puchar Polski i zdobył tytuł najlepszego kucharza roku 2016. W 2017 roku ponownie wziął udział w Kulinarnym Pucharze Polski otrzymując wysokie drugie miejsce. 

 

 

 

 

 

 

 

Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.

Partnerzy

  

 

 

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl